Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 noiembrie 2014



              

Banciu: Victor Ponta, vacanță de consolare în Dubai

      

https://www.facebook.com/vasil.matei.100/allactivity




”Ponta s-a dus fără soție în Dubai, exact așa își linge rănile un mare campion. Ducându-se între bărbați, lăsând muierea acasă. Dragostea este pentru televizor, nu pentru băutură. Victor Ponta cred că s-a dus să învețe să bea, așa cum făceau adolescenții în clasa a 9-a când nu le mai răspundea la bilețele colega de bancă. Pe vremea aia era suficient să bei un pahar de bere Fortuna și erai lat- o bere amară, acră, imposibilă.”, a continuat realizatorul.

”Ponta și Ghiță au dat pe o sticlă veche de Chivas veche de 21 de ani și pe o sticlă de șampanie Arman Gold plus apă și suc - știți cum e românul, nu poate să bea whisky fără apă și șampanie fără apă - au dat undeva în jur de 3.000 euro, ca să rotunjim. Daciana cică ar fi fost pe la Viena”, a mai spus Radu Banciu.
                                                                              

                                                                          Ceauşescu a fost Toxic 




”Sunt un anticomunist convins şi cred ca Ceauşescu a fost unul dintre cei mai toxici români”, spune preşedintele ales al României, Klaus Iohannis. Afirmaţia este făcută în cartea autobiografică ”Pas cu pas” pe care Iohannis a lansat-o în campania electorală. După ce acesta a fost ales şef al statului cartea s-a vândut ca pâinea caldă, fiind epuizat întregul tiraj de 15.000 de exemplare.
Klaus Iohannis se descrie în carte ca un anticomunist convins Preşedintele ales al României spune că detesta comunismul. ”Şi eu, şi prietenii, şi colegii mei de şcoală îi detestam pur şi simplu pe comunişti şi întregul lor sistem”, spune Iohannis în cartea sa. Acesta adaugă însă că nu poate spune despre el că a fost in disident anticomunist.”Doar i-am urât, nu i-am putut suferi. Atât... Eu am fost, cum am mai spus deja, un anticomunist în privat. Mulţi spun că a fost bine pe vremea lui Ceauşescu pentru că toată lumea avea o casă şi o locuinţă, deşi toată lumea făcea bancuri la adresa lui. Însă uităm crimele în masă, de faptul  că nu puteam să ne spunem părerea cu voce tare, uităm de viaţa gri, uităm de martiri,, de călcarea în picioare a simbolurilor naţionale, de falsificarea istoriei... Vă mai amintiţi cum ne trezeam la 4 dimineaţa pentru două sticle de lapte? Sau că de multe ori nu aveam ce să punem pe masă? Se pare că am uitat tocmai aceste lucruri!